způsoby dopravy

 

 

Nové přírůstky kosmetiky Saloos a novinky v e-shopu

Rostlinný elixír Squalane a Kamélie

Věk už může být jen číslo a na Vaší pleti nemusí být tolik znát. Elixír Squalane & Kamélie vyhlazuje pokožku a intenzivně regeneruje. Dokonce pomáhá redukovat tmavé skrvnky v obličeji.

 

100% Squalane - intenzivní péče

Olej, který není mastný. Hloupost? Vůbec ne. Vyzkoušejte! Squalane uzamyká v pleti vlhkost, zvláčňuje ji a zjemňuje. Pomáhá snižovat výskyt vrásek. Vhodný i na roztřepené konečky vlasů.

 

Extrakt z grepových jader

Netrapte se už více s plísněmi a mykózami! Využijte síly a schopností grepových semínek pro své zdraví. Extrakt z grepových jadýrek vám pomůže zvýšit odolnost organismu proti kvasinkovým onemocněním a různým kožním neduhům.

 

Francouzský bílý jíl

Novinka - Tělová a pleťová maska z bílého jílu, který skvěle regeneruje, zbavuje pleť nečistot a absorbuje z ní toxické látky.

 

Nové esenciální oleje

Firma Saloos rozšiřuje sortiment esenciálních olejů. Nově můžete zakoupit olejíčky Eukalyptus Radiata BIO, Libavka a Oregano. 100% přírodní neředěné oleje.

 

Nosánek

Nový olejíček NOSÁNEK pro péči o nosík při rýmě uleví, uvolní dýchání a zklidní rýmou vysušenou pokožku.

 

Hyaluronové sérum

Novinka v sortimentu kosmetiky Saloos útočí na vrásky a ochablou pleť. Hyaluronové sérum intenzivně hydratuje, regeneruje a vyhlazuje pleť. Věk nemusí být vidět!


Úvod » PRODUKTY V AKCI » VČELÍ PYL ROUSKOVANÝ - 230 g


        

VČELÍ PYL ROUSKOVANÝ - 230 g

Ryzí zlato mezi superpotravinami

akce

dostupný

 

Dostupnost: Skladem
Číslo produktu: ISW040
Běžná cena 253 Kč
Cena:
229 Kč

do košíku:
   

Včelí pyl je základní složkou potravy včel. Je plný vitaminů, enzymů, antioxidantů a minerálů. Ideální přísada do jogurtu, musli, ranních cereálií, zmrzliny, dezertů, nápojů, apod. Tento včelí pyl pochází z polopouštního a civilizací nedotčeného kraje Alentejo v jižním Portugalsku. V tomto panenském regionu se nevyskytuje žádný průmysl ani zemědělství. Proto je vysoce kvalitním a čistým produktem neznečištěným chemikáliemi.

Podrobný popis: Včelí pyl je právem považován za téměř dokonalou potravinu, protože obsahuje mimořádné množství životně nezbytných živin: komplex biologicky vázaných vitamínů (zejm. sk. B), enzymů, minerálů, bílkoviny s kompletním obsahem aminokyselin, esenciální mastné kyseliny, antioxidanty, ad.

Včelí pyl obsahuje aminokyselinu fenylalanin. Ta reguluje metabolismus tím, že vysílá tělu signály pro nižší či vyšší příjem potravy podle toho, zda tělo disponuje nadbytkem či nedostatkem živin. Byla zaznamenána schopnost včelího pylu stabilizovat hladiny cholesterolu a triglyceridů v krvi. Při jeho pravidelné konzumaci hladiny těchto látek klesaly. Množství prospěšného HDL cholesterolu (rozpouští cholesterol usazený v cévách) se zvyšovalo a naopak škodlivého LDL cholesterolu se snižovalo. Včelí pyl rovněž obsahuje významné množství rutinu.

Zcela výjimečně může včelí pyl vyvolat alergickou reakci. Zde je ale namístě odlišit rostlinný pyl rozptýlený ve vzduchu od pylu včelího, u něhož je pravděpodobnost vyvolání alergie podstatně nižší. Nicméně alergikům doporučujeme začínat pouze s 1/2 lžičky denně a postupně zvýšit konzumaci na 1 až 2 lžičky, pakliže tělo pyl bez problémů přijímá. Současně se však včelí pyl používá pro alternativní léčbu alergií.

Se včelím pylem byly rovněž prováděny experimenty se zaměřením na léčbu anémie, zvětšování prostaty a na vliv během léčby chemoterapií. O podrobnostech Vás však nemohu informovat. Bohužel od 14. 12. 2012 dle nařízení Evropské komise č. 432/2012 nesmím uvádět vliv potravin a většiny jejich složek na lidské zdraví – proto Vás prosím, abyste si dohledali vliv látek obsažených ve včelím pylu na lidské zdraví sami z veřejně dostupných zdrojů. Děkuji za pochopení!

Pozn.: Výše uvedený text není zdravotním tvrzením, které má za účel vyvolat v zákazníkovi dojem, že včelí pyl je potravina s pozitivním dopadem na lidské zdraví. Text je interpretací informací z veřejně dostupných zdrojů.

Způsob použití: Včelí pyl je ideální předem rozpustit v medu (kvůli uvolnění živin) a následně je chutný s jogurtem, v salátech, müsli, apod. Protože každé zrnko je nabito aktivními enzymy a živinami, zařazujte včelí pyl do Vaší stravy pomalu (první týdny max. 1 až 2 lžičky denně). Pokud jste zejména pyloví alergici, začněte zvláště opatrně (1/2 až jednu lžičku denně). Včelí pyl zpracovávejte pouze při nízkých teplotách!

Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energie 396 kcal/1658 kJ
Proteiny 13,20 g
Tuky 8,20 g
Sacharidy 66,50 g

NDdkNW